Dr.Dropin for bedrifter

Dr.Dropin tilbyr helsekontroll og legebesøk for dine ansatte - med samme tilgjengelighet, enkelhet og lave fastpris som for privatkunder.

Alle legetjenester

Vi hjelper dine ansatte med jevnlig helsekontroll eller oppfølging ved sykdom. De får alltid henvisning til sykehus, spesialist og røntgen dersom de trenger det.

Ingen ventetid

Vi har lange åpningstider, sentrale beliggenheter og Norges smarteste køsystem. De ansatte holder av plass på drdropin.no, og gjør akkurat det som passer de inntil det er deres tur.

Alltid fast lav pris

Vi har fast lav pris uansett hva dine ansatte trenger, når de kommer og hvor lang tid konsultasjonen tar. Det er aldri tillegg for prøver, resepter eller henvisning. Helsekontroll 995,-. Konsultasjon ved sykdom 595,-.

Helsekontroll 995,-

Helsekontrollen inneholder et helhetlig sett med undersøkelser.

Samtale med lege. Samtale om livsstil, helsehistorikk, jobbsituasjon, helseutfordringer på jobb (stress, muskel-skjelettplager, etc)

Undersøkelser tilpasset den enkelte

  • Generell fysisk undersøkelse: Hjerte, lunger, blodtrykk, syn, hørsel
  • Undersøkelse av bryster for kvinner over 45. Undersøkelse av prostata vurderes for menn over 45
  • EKG hvis mistanke om hjertesykdom

Laboratorieprøver. Sjekk av lever, nyrer, hvite og røde blodceller, vitaminer og mineraler. Prostataprøve (PSA) vurderes hos menn over 45

Tilbakemelding. Hver pasient får konkret og individuell tilbakemelding på alle prøver og henvisning til videre undersøkelse om nødvendig”

Alltid 595,- for konsultasjoner

Vi tilbyr samme lave fastpris til bedrifter som til privatpersoner. Sykdom kan være stressende i en travel hverdag, i tillegg har mange bedrifter utenlandske ansatte uten etablert forhold til fastlege. Dr.Dropin samarbeider med bedrifter som ønsker å sikre at ansatte får rask legehjelp

Oppsummert tilbyr vi dere en fullverdig helsetjeneste, på deres premisser og til fast lav pris.

Vi skreddersyr gjerne produktet for din bedrift. Ta kontakt på bedrift@drdropin.no for henvendelser og spørsmål. For å sende forespørsel, fyll inn skjema under. Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer med svar, bekreftelse og/eller eventuelle oppfølgningsspørsmål.

For å sende forespørsel, fyll inn skjema under.

Vi kommer tilbake til deg innen 48 timer med svar, bekreftelse og/eller eventuelle oppfølgningsspørsmål.

Navn

E-post

Telefonnummer

Bedriftens navn

Antall ansatte

Andre kommentarer