Om oss

Dr.Dropin ble startet våren 2017 og er et tilgjengelig og moderne privat helsetilbud som setter pasienten i sentrum. Vi tilbyr alle legetjenester, ingen ventetid og alltid fastpris på 595,- .

 

Vi vil la folk gå til legen når de selv føler behov for det. Vi vet at mange er veldig fornøyde med fastlegen sin, men også at mange synes det er vanskelig å få time samme dag eller samme uke. Mange har dessverre erfaring med å vente lenge på de offentlige legevaktene eller betale mer enn det smaker hos andre private aktører. Vårt mål er å gjøre alt enklere, rimeligere og bedre for deg som pasient.

 

Alle legetjenester: Vi mener pasienter fortjener en grundig vurdering av helsen sin om de føler seg dårlige, og at det er en fordel at dette skjer i et fysisk møte mellom pasienten og legen. Det øker legens kunnskap om deg som pasient, og legger til rette for at legen gir deg rett behandling. Vi hjelper deg med alle plager, skader, sjekker, sykdommer og vaksiner.

 

Ingen ventetid: Vi vet at din tid er verdifull. Vi har derfor åpent fra tidlig på morgen til sent på kveld, slik at du selv kan bestemme når det passer deg å gå til legen. Vårt digitale venterom lar deg se hvor lang ventetid det er på klinikken. Du holder av plass, og inntil det er din tur kan du gjøre akkurat hva du vil. Slappe av hjemme, være på jobben eller handle.

 

Alltid 595,-: Vi tror på rimelige og forutsigbare priser. Vi har derfor fast lav pris uansett hva du trenger, når du kommer og hvor lang tid det tar. Du betaler aldri tillegg for prøver, resepter eller henvisning. Prisen inkluderer én vaksine.

Våre verdier

Legehjelp på pasientens premisser: Våre leger skal først og fremst se deg som pasient og de behovene du har. Vi ønsker å være der for deg og dine, uansett hva det gjelder, hvem det gjelder og når det gjelder. Vi gjør alt vi kan for å møte dine forventninger med vennlighet, tilstrekkelig tid og solid medisinsk kunnskap.

 

Legehjelp som ivaretar samfunnshensyn: Leger har et stort ansvar både for deg som pasient og samfunnet. Vi skriver som hovedregel ikke ut A- og B-preparater. Vi følger de offentlige retningslinjer når det gjelder forskrivning av antibiotika, fordi vi vet det er både skadelig for deg som pasient og samfunnet å ta det når du ikke trenger det. Vi skriver ut sykemeldinger opp til 5 dager av gangen, fordi om du har en lidelse som krever fast oppfølging er du best tjent med å få denne hos din fastlege.

 

Miljø som tiltrekker seg, utvikler og holder på de beste: Vi gjør vårt ytterste for å skape et system og et sosialt og faglig miljø som tiltrekker seg de beste legene. Vi skal utvikle disse innen både medisin, pasientbehandling og lederskap, og motivere dem til å ha Dr.Dropin som en langvarig arbeidsplass.

Jobbe hos oss?

Vi vokser fort og trenger flere flinke leger i teamet! For å jobbe hos oss må du være dedikert i ditt arbeid med å møte pasienter på en god måte. Du må ha norsk autorisasjon og ha fullført turnus. Du må ha minst 2 års erfaring med fastlege og/eller legevaktsarbeid. Vi trenger medarbeidere som kan jobbe både fulltid og deltid. Vi kan love deg tett oppfølging, gode lønnsbetingelser, et levende sosialt miljø og kursing. Ta kontakt på

jobb@drdropin.no

Teknologi

Dr.Dropin er Norges mest moderne legeklinikk. Vi bruker ny teknologi for at du som pasient skal få den aller beste opplevelsen både før, underveis og etter en konsultasjon. Med Norges smarteste køsystem kan du vente på timen din akkurat hvor du måtte ønske det. Og vårt skybaserte journal- og pasientdialogsystem forenkler konsultasjonen både for deg og legene våre slik at de får mer tid til det som betyr aller mest - Deg!